Lukijat

keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

makroviikko 3


Kolmas viikko


MAKROVIIKOT

HAASTA ITSESI!


Makroviikoilla on tarkoitus kuvata joka viikko jokin kohde LÄHELTÄ!Kiitokset kaikille taas upeista otoksistanne!


Kiitos myös kaikille, jotka jättivät mielipiteensä viime viikon postaukseen siitä, tuleeko vanhat makrokuvat hyväksyä haasteeseen.


Minusta yksi koko makrohaasteen ideoista oli ja on se, että kuvaamme juuri sillä viikolla kun haaste on ja näin saadaan myös "vuodenajan näköisiä" makroja, joita ei muuten ehkä tulisi kuvattua ollenkaan! Haasteen tarkoitus oli myös löytää uusia kuvauskohteita ja uusia tapoja kuvata makrolla. Miksei myös opetella lisää aiheesta ja saada vinkkejä muilta, jos ei itse satu jo olemaan haka makroilussa. Jokainen - myös ne, jotka ovat jo taitajia - voivat vielä kehittyä tai ainakin saattavat saada toisten kuvista uusia ideoita toteuttaa toisella tavalla kuvaamistaan. Niille, jotka ottavat haasteen, kuten se on - haasteena, ja kuvaavat joka viikko uuden kuvan, on tavallaan pettymys, jos toinen "ottaa kuvan tietokoneelta" tekemättä juuri mitään haasteen hyväksi.


Koska mielipiteet tuntuvat jakautuvan molempiin suuntiin, niin tehdään kuitenkin eräänlainen kompromissi asiassa.


Toivoisin, että ne, joille tämän haasteen mielekkyys on nimenomaan siinä, että etsitään sopiva kuva haasteviikolla ja nimenomaan haastetta varten, jatkaisivat edelleen kuvaamista viikottain. Sallittakoon kuitenkin niillekin mahdollisuus osallistua, jotka eivät jostain syystä ehdi tai pysty aina ottamaan kuvaa samalla viikolla. Siinä tapauksessa vanhakin makro käy. Toivon, että tätä myönnytystä ei oteta tekosyyksi olla lainkaan ottamatta uusia kuvia. Haasteaiheetkin saattavat joskus olla sellaisia, ettei vanhoista kuvista juuri sopivaa edes löydy. Mikä toisaalta estää lisäämästä vaikka joka viikko postaukseensa myös yhden vanhoista kuvistaan  - sen uuden, haastetta varten otetun lisäksi!


Tapsun ehdotus vanhojen makrojen haasteviikosta on loistava! Sellainen viikko tullaan toteuttamaan tässä lähiaikoina! Silloin kaikki voivat käyttää vanhoja kuviaan.


t. TeeTeeMutta nyt vihdoin itse asiaan, eli:


Tällä viikolla on vuorossa kaksoishaaste. Nyt pitäisi löytää jollakin tavalla toisiinsa liittyvät kuvat sekä ulkoa, että sisältä! Jos ei mitenkään onnistu löytämään molempia kuvia juuri nyt, niin hätätapauksessa voi jomman kumman kuvan "lainata" vanhoista, aiemmin otetuista kuvistaan!


TERVETULOA MUKAAN!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti