Lukijat

keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

makroviikko 2


Toinen viikko


MAKROVIIKOTMakroviikoilla on tarkoitus kuvata joka viikko jokin kohde LÄHELTÄ!


Aivan mahtava alku makroviikoille! SUURET KIITOKSET kaikille mukaan tulleille osallistumisesta ja upeista haastekuvistanne! Oli kiva huomata, että makrohaaste sai todella etsimään oikeaa kuvauskohdetta ja mikä hienointa, hyvin erilaisia kohteita ja niiden tulkintoja löytyi.


Eipä rajata vielä tälläkään viikolla kuvauskohteita, vaan jatketaan helpolla aiheella. Toisella viikolla olisi tarkoitus kuvata jotain vapaavalintaista ulkoa löytyvää. Siispä kyykistelemään ja tirkistelemään, jokohan lumen alta löytyisi keväistä kuvattavaa, vai pitääkö vielä tyytyä talvisiin lähikuviin?!


Koska meitä on lähestulkoon ympäri maailmaa mukana, niin vuodenaikojen vaihtelu saattaa olla pikkuisen toisilla aiemmin, kuin toisilla. Se saattaa hankaloittaa joillekin joidenkin aiheiden kuvaamista ja silloin - mutta vain silloin, (tai muusta oikein hyvästä syystä) - on tietysti lupa turvautua myös aiempiin kuviinsa!


 EDIT: MIELIPIDETIEDUSTELUMitä mieltä osallistujat ovat säännöstä, että otamme kuvan aina sen viikon aikana, kun haaste on voimassa? Pitäisikö jokaisen saada päättää käyttääkö uusia, haastetta varten otettuja kuvia, vai vanhoja kuvia haasteeseen?


Jättäkää mielipiteenne tämän postauksen kommentteihin, kiitos!


TERVETULOA MUKAAN!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti