Lukijat

keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Makrohaaste 142

Kiitokset kaikille viime viikolla osallistuneille!


MAKROTEX nro 142HUOM! TÄRKEÄÄ INFOA TULEVASTA!Olen pitkään harkinnut ja siihen tulokseen tullut, että koska minulla on aika nykyään niin kortilla, etten ehdi enää käydä kommentoimassa haastevastauksia omissa haasteissani, niin on aika antaa periksi ja jättää muutama viikottainen haaste pois ringistäni. 

Tämä Makrohaaste saa ikävä kyllä tuomion ensimmäisenä. Se jatkuu tällaisenaan enää 18.6.2014 julkaistavaan haasteeseen saakka

 Makrohaaste on ollut kaikkein suosituin haaste, joten ehdotankin, että joku innokas makroilija/bloggaaja suostuisi jatkamaan tätä kivaa ja inspiroivaa haastetta uudessa blogissa. 

(Vanhaa blogia en valitettavasti voi antaa käyttöön, koska se on osa omaa blogistoani.)

Jos kiinnostuit ja haluat olla jatkossa, eli juhannuksen jälkeisestä keskiviikosta saakka Makrohaasteen pitäjä, ota yhteyttä minuun, niin tiedän julkaista ilmoituksen ja uuden haasteosoitteen blogissani hyvissä ajoin, ennen oman haasteeni päättymistä! Vanha blogi jää näkyville, joten myöhemminkin siellä käyvät löytävät sitä kautta uuden haasteosoitteen.


 Mutta, nyt itse asiaan:

Makroviikoilla on tarkoitus kuvata joka viikko jokin kohde LÄHELTÄ!

VIIKON AIHE:

 KIEMURTELEVA
  
TEEMAEXTRASSA JÄLLEEN SAMA AIHE!


TERVETULOA MUKAAN!

12 kommenttia:

 1. Toivottavasti löytyisi jatkaja tälle blogille, sillä tämä on kyllä niitä parhaita haasteita! Itse, vaikka eläkkeellä olenkin, niin tuntuu niin kiireitä olevan ja olen myös laiska kommentoimaan toisten kuvia, joten en katso pystyväni MakroTex haasteen ylläpitoon. Muuten aina hämmästelen tuota makronappia, sen pitäisi toimia linkkinä, vihjeeksi napin käyttäjile, liittäkää siihen linkki MakroTex sivuun :)

  VastaaPoista
 2. Itse olen aina lisännyt linkin nappiin. Ei kai se muuten voisi linkkinä toimiakaan. Tosi hienoa olisi, jos joku ottaisi tämän hienon kuvahaasteblogin hoitoonsa. Itse olen niin epäsäännöllisesti mukana, että en voi olla ylläpitäjä.

  VastaaPoista
 3. Harmi, tämä ja värikollaasit on minun vakio haasteitani. Kiitän jo nyt että olet jaksanut tätä ylläpitää on se kuitenkin aikaa vievää puuhaa!

  VastaaPoista
 4. Saattaisin olla valmis pitämään tätä oman blogini yhteydessä, mutta se ei voisi olla keskiviikkona, koska mulla on yksi toinen linkitysjuttu keskiviikkoisin. Joku muu päivä sopisi kyllä - ja miten tuollaisen linkityshommelin saa, onko se maksullinen? Itse kun saan kanssabloggaajaltani aina koodit tuohon meidän "Wednesday around the world"-linkitykseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mister Linkylla on ilmainen linkkisysteemi joka vaatii vain pienen koodinpätkän lisäämisen postaukseen. käypäs tutustumassa ilmaiseen ja maksullisiin vaihtoehtoihin osoitteessa http://www.blenza.com/linkies/

   Olisi aivan ihanaa, jos joku (sinä?) ottaisit tämän kivan haasteen hoitaaksesi. Eihän sitä tiedä, vaikka joskus ehtisin taas enemmän keskittyä näihin, joten voisin olla varalla ja taustalla käytettävissä, jos itsellesi tulisi joskus aika, jolloin et voi tai jaksa haastetta ylläpitää. Joku (muistan, että Tapsu) kyseli tässä hiljattain, että voisiko haastetta aikaistaa ja silloin tuli puheeksi tiistai. Olisiko se hyvä päivä tälle haasteelle sinun aikataulussasi?

   Poista
  2. Tiistai voisi olla hyvä. Mun täytyy miettiä ja tutustua tohon linkkihommaan vielä. :-) Saa joku muukin tän ottaa. :-)

   Poista
  3. Minä en ole tuohon teemapuoleen koskaan perehtynyt vaan olen osallistunut pelkkään makroiluun, kuuluuko tuo teemapuolikin tämän haasteen ylläpitäjälle!? Vai meneekö sekin siis siinä samalla että osallistujat voi vastata teemaan tai makroon tahi molempiin?

   Poista
  4. Minun puolestani voi ihan itse päättää ottaako sen teema-osuuden mukaan vai ei. Makrohaaste tässä on mielestäni suositumpi ja se, jota ainakin kannattaisi jatkaa.

   Poista
  5. Teemahan menee siinä sivussa ihan ittekseen, eikä käsittääkseni aiheuta ylläpitäjälle sen enempää päänvaivaa, koska kuvaajathan sen päättää lähettääkö teemana vai macrona vai molemmat :) Näin sanoo nim merkki Tapsu, teemoihin ihastunut, tai no joskus macroakin pukkaa :D

   Poista
 5. Tämä on mukava haaste ja juuri sopivasti keskellä viikkoa. Mukava, että jatkaja taisi löytyä. Pieni Lintu olisi hyvä ylläpitäjä.
  Kiitos , että olet hoitanut tätä haastetta. On ollut ilo olla mukana haastevastauksilla.

  VastaaPoista
 6. Tosi hienoa, jos/kun haaste jatkuu. Kiitos joka tapauksessa TeeTeelle. Olet ollut oikein ansiokas haasteiden pitäjä.

  VastaaPoista