Lukijat

keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Makrohaaste 139

Kiitokset kaikille viime viikolla osallistuneille!


MAKROTEX nro 139Makroviikoilla on tarkoitus kuvata joka viikko jokin kohde LÄHELTÄ!

VIIKON AIHE:

VEITSI

TEEMAEXTRASSA JÄLLEEN SAMA AIHE!


TERVETULOA MUKAAN!

5 kommenttia:

 1. Ensi viikolla varmaan aiheena Hammastikku :) Tosin mielenkiintoista nähdä kuinka monta veitsimallia saammekaan nähdä, mutta tuleeko hieman liikaa jo samankaltaisia kuvia ?
  Muuten olisiko mahdollista että haaste ilmestyisi vuorokautta aiemmin, nimittäin tulevat turhan peräkkäin huomenaamulla tulevan Valokuvatorstain kanssa! Mutta toki veitsi teemaankin voi mielikuvitustakin käyttää, joten toivottavasti ei satele pelkkiä puukkoja, ainakaan allekirjoittaneen selkään :D

  VastaaPoista
 2. Kuvittelijan alin on oikea linkki. Terveisin yliliikkuvan sormen omistaja.

  VastaaPoista
 3. Minusta ainakin tähän mennessä tulleissa veistikuvissa on hienosti vaihtelua ja mielikuvitusta käytetty! Otan päivämuutoksen harkintaan, mutta oman haasteryppääni aikataulu on nyt sunnuntai, keskiviikko, perjantai, joka on sopinut omaan aikatauluuni mainiosti. Ei ole silti mahdotonta siirtää tätä vaikka tiistai-iltaan jos se auttaa yhtään?!
  Onko muilla toiveita ajankohdasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun käsipuoli kirjoittaa, niin veitsestäkin tulee veisti....! :)

   Poista
 4. Koko viikkohan näihin on aikaa vastata, mutta kuten huomataan, niin heti alkuunhan näihin vastaukset tulee :) Mutta minun puolestani entinenkin käytäntö sopii, tietysti jos teeman saisi tietää hieman aikaisemmin niin jäisi aikaa miettiä mitä kuvaa eikä tarvitsisi mennä yli siitä mistä aita on matalin :) Ehkä seuraavan viikon teeman saisi tietää jo viikkoa aiemmin ? Mutta teeman julkaisusivu ilmestyisi entisellä paikallaan? No miulla on aina jotain ajatuksia, näitä ei tarvitse ottaa vakavissaan, Taiska moderaattorina tehköön kuin parhaaksi näkee ! Tosin hienoja kuvia tulee näinkin joten ehkä unohdetaan nämä höpinäni ja jatketaan entiseen malliin :)

  VastaaPoista