Lukijat

maanantai 21. maaliskuuta 2011

Tervetuloa!


KEVÄTPÄIVÄNTASAUKSEN YLLÄTYS


Kuvaaminen ei pääty kesälläkään, vai mitä? Useinhan se on päinvastoin! Kesällä on niin paljon enemmän kaikkea kaunista, mitä ihastella ja mitä napata kameralla talteen.


Vaikka monet haasteblogit pitävät kesällä taukoa, nyt on mahdollisuus jatkaa niin kuvaamista, kuin bloggaamistakin, sillä huhtikuun alussa alkaa aivan uusi haaste;


MAKROVIIKOT


Makroviikoilla on tarkoitus kuvata joka viikko jokin kohde LÄHELTÄ! Jokainenhan tuntee kamerassaan pienen makromerkin , vai mitä?


Kevätpäiväntasaus on tämän blogin julkaisuajankohta ja vain reilu viikko tästä päivästä, niin ryhdymme tositoimiin!


Ensimmäinen haaste julkaistaan keskiviikkona 30.3.2011 klo 10


ja sen jälkeen joka keskiviikko samaan aikaan koko kesän ajan, aina elokuun viimeiseen keskiviikkoon, 31.8.2011 saakka.


Tulkaa kaikki innokkaat kuvaajat ja bloggaajat joukolla mukaan ja suosittelethan haastetta ystävillesikin! Hiotaan makrotaitojamme, tai jopa opetellaan ihan uusi taito. Makroillaan kotona ja luonnossa ja katsotaan tällä kertaa kesää vähän LÄHEMMIN!


T. TeeTee


PS. Onhan se hienoa, jos omistaa digijärkkärin ja hienot makro-objektiivit, mutta nykyisin ihan tavallisella digipokkarillakin onnistuu makrokuvaus tosi upeasti, joten laitteista tämä homma ei ainakaan ole kiinni! Rohkeasti vaan haastamaan itsensä mukaan, vaikkei ennen olisi paljon lähikuvausta harrastanutkaan. Harjoitushan se on, joka tekee mestarin!


TOIVEITA ON KUULTU JA NYT VOIT SEURATA BLOGIA SEKÄ BLOGLOVININ, ETTÄ BLOGILISTAN KAUTTA!

Klikkaa nappeja oikealla olevasta "nappilaatikosta"!


EDIT: Monella on varmasti kesäisin menoa, kuten mökkitouhuja ja matkoja tiedossa, joten se on otettu myös huomioon haasteissa. Tarkemmin siitä heti ensimmäisen viikon postauksessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti